Perhatian : kepada anda , penyedia servis reka bentuk grafik (graphic designer) yang luar biasa.

Perhatian kepada anda, penyedia servis reka bentuk grafik (graphic designer) yang memegang status:

Newbie (Teruna dan dara, masih tidak ada pengalaman).
Berpengalaman.
Otai.

Laman web ini mempunyai jawapan yang dapat mengubah hidup anda sebagai pereka grafik 360 darjah. Bermula dari…

Sekarang.

 

Dari Meja Komputer: Khairul Zarizi A.k.a Yoji

Masalah Kritikal: Bagaimana membuatkan pelanggan sanggup bayar servis grafik tanpa banyak soal, serta sentiasa menghadapi masalah kekeringan idea yang melampau.


Jawapannya: Berhenti buka Facebook, baca e-mel dan membuka sebarang laman web lain kecuali laman web ini.

Sekiranya anda mahu menjadi pereka grafik yang dibayar lebih, disukai pelanggan dan tidak akan sesekali mengalami masalah seperti:

Pelanggan cerewet - "Bayar seperti harga kereta Kancil tetapi hasil mahu seperti kereta BMW."
Tidak yakin dengan idea - Semakin lama menanti, semakin terseksa kepala untuk menghasilkan grafik yang ditempah pelanggan.
Tekanan idea - Khususnya buat pereka grafik yang baru bermula.
Takut pelanggan tidak bayar - Selepas siap semua kerja dan dihantar, kita menagih simpati pelanggan untuk melakukan pembayaran.
Tidak mempunyai sumber inspirasi idea grafik luar biasa - Pelanggan mahukan hasil yang luar biasa daripada anda. Tetapi anda tidak mampu berikan.
Tidak mempunyai skil design seperti profesional - Membuatkan diri anda tidak begitu berharga di mata pelanggan.

 

Maka berikan perhatian sepenuhnya terhadap setiap ayat yang anda baca sekarang. Ia hanya memerlukan 5 minit 37 saat untuk anda habiskan bacaan dan faham bagaimana saya boleh membantu anda.

"Teramat Membantu Dalam Memudahkan Kerja Saya"

Anda sepatutnya memiliki LUBUK DESIGN.MY ini kerana ia sangat membantu anda dalam menambah sumber dalam grafik dan juga membantu anda mengurangkan modal dalam pembinaan sesebuah minisite.

Nak tahu kenapa? Saya sendiri dah memilikinya dan didalam dvd tersebut ada pelbagai sumber,fail psd yg superb untuk anda gunakan dalam grafik anda.

Tidak tertakluk pada designer digital saja, malah untuk bisnes printing pun ada seperti,flyers,business card, kad kahwin,background dan juga stock photo. Ia sngt membantu! Anda dpt mengurangkan kos dalam mendapatkan servis2 daripada designer profesional kerana apa yg terkandung dlm dvd tersebut mmg tahap profesional.

Bagi saya,seorang penyedia servis grafik,ia teramat membantu dalam memudahkan kerja saya dalam menghasilkan minisite kepada pelanggan kerana saya disediakan dengan template minisite yg superb bersama fail psd dan juga html. Jika anda mahu jimatkan kos inilah masanya. Bagi seorang designer,saya sarankan anda dapatkan seberapa banyak koleksi PSD bagi memudahkan anda membuat kerja grafik, saya sudah ada.hampir 200 template psd. Dan lubuk design.my ini merupakan koleksi peribadi saya yg seterusnya. Percayalah,anda tidak alan rugi..

AZIZUL BIN AZIZAN a.k.a En Dee
Expert Designer
Facebook : Encik Dee

 

 

 

Kami menghormati Privacy anda, maklumat anda adalah terpelihara

 

 

 

 

Lubuk Design menyediakan lebih 50+ sumber dan bahan grafik yang dapat memukau pelanggan anda serta merta. Antara sumber yang bakal memudahkan kehidupan anda sebagai pereka grafik hari ini adalah seperti:

 

S

Sumber Design 1 - Kad Bisnes Profesional

 

Hilangkan resah dan gelisah anda sebagai graphic designer apabila pelanggan mahu menempah kad bisnes profesional. Sumber yang diberikan menerusi Lubuk Design.my ini akan membuatkan pelanggan anda terpukau dengan design kad bisnes yang anda hasilkan.

 

 

 

 

S

Sumber Design 2 - Kad Kahwin

 

Bahagiakan pelanggan anda yang mahu memberikan khabar gembira kepada seluruh saudara mara dan rakan-rakan mereka mengenai majlis perkahwinan mereka, menerusi kad kahwin daripada sumber LubukDesign.my.

Bayangkan betapa gembiranya kita sebagai graphic designer apabila pelanggan berkata,

"Terima kasih. Design anda betul-betul membuatkan kami gembira untuk menghebahkan hari perkahwinan kepada orang ramai."

 

 

 

 

S

Sumber Design 3 - Flyers

 

Flyers adalah satu daripada kerja design yang memberikan pulangan lumayan. Dengan mempunyai sumber-sumber daripada LubukDesign.my, anda akan mempunyai 1,001 idea design luar biasa yang tiada had.

Malah semuanya dapat disiapkan dalam tempoh masa yang pantas. Ini bermakna pelanggan anda tidak akan ternanti-nanti, dan sentiasa mahu menempah servis anda berkali-kali.

 

 

 

 

S

Sumber Design 4 - Background

 

Inginkan background yang dapat menghasilkan paparan menarik di mata pelanggan anda? Maka ini jawapannya. LubukDesign.my juga menyediakan sumber-sumber berkaitan dengan design background yang memukau.

Berhenti daripada rasa tertekan untuk melaburkan 5 hingga 7 jam untuk menghasilkan design background yang memenuhi keperluan pelanggan anda.

Semuanya sudah disediakan di hadapan mata anda.

 

 

 

 

S

Sumber Design 5 - Vector

 

Tarik nafas lega kerana design vector adalah design yang mempunyai permintaan terhangat daripada pelanggan di seluruh dunia. Mereka sanggup membayar sehingga ribuan ringgit untuk anda menghasilkan vector.

Dalam masa sama, vector mengambil masa yang sangat lama untuk dihasilkan. Ia memerlukan komitmen, penelitian dan idea yang menarik.

 

 

 

 

S

Sumber Design 6 - Minisite

 

Design minisite juga termasuk dalam servis yang 'terhangat' di Malaysia. Ramai pelanggan kita di luar sana yang ingin mempunyai design minisite yang cantik dan memukau.

Tugas anda mudah apabila mempunyai sumber daripada LubukDesign.my. Anda akan mempunyai akses kepada design-design premium yang berkualiti tinggi dari sudut idea dan konsep design.

 

 

 

 

S

Sumber Design 7 - Stock Photo

 

Berhenti daripada mengeluarkan sehingga ratusan ringgit untuk membeli gambar. Berhenti juga daripada membazirkan masa untuk mencari idea design yang memenuhi keperluan pelanggan.

Dengan memiliki produk LubukDesign.my, anda akan memperoleh ratusan jenis gambar dari pelbagai kategori. Bermakna, anda tidak perlu pening kepala untuk mencari gambar.

 

 

 

Semuanya boleh diakses apabila anda memiliki pakej LubukDesign.my

 

 

Apa Kata Pembeli LubukDesign.my

"Berbaloikah untuk saya memiliki setiap sumber grafik yang terkandung dalam pakej ini?"

Jangan percaya cakap saya. Anda boleh baca dan faham sendiri bagaimana pakej ini dapat membantu pereka grafik (graphic designer) di Malaysia. Lihat sendiri bagaimana ia membantu mereka untuk menghasilkan grafik berkualiti dengan pantas.

"Memang SUPER la content dalam ni"

Pertama kali melihat DVD ini terpegun dengan ayat power dan juga cover designnya..Memang SUPER la content dalam ni bagi mereka yang inginkan sumber grafik yang boleh dikatakan paling banyak pernah saya lihat!!Sampaikan teruja dan tak tahu nak pakai mana satu untuk kerja design saya!

Wow..memang terbaiklah,kini saya tak perlu lagi beli di internet, semuanya ada di sini..:)

Mohd Fairiz a.k.a Reezluv Reez
Expert Designer
www.fotocinta.com

 

 

"Jimat, Murah, Memukau."

Selepas memperoleh pakej grafik daripada Lubuk Design, saya cukup teruja kerana isi kandungan grafik yang dibekalkan mempunyai 3 elemen penting untuk memastikan kita terus memukau pelanggan.

3 Elemen itu adalah "Kualiti, Unik, dan Memukau." Khusus untuk mereka yang menyediakan servis reka bentu grafik kepada para pelanggan. Sumber ini dapat membantu memberikan inspirasi dan mempercepatkan servis kita serta mengekalkan kualiti yang memukau.

Anggap pemilikan pakej Lubuk Design ini sebagai satu pelaburan untuk menaiktaraf diri kita sebagai pereka grafik profesional.

Aqif Azizan
Expert Designer
www.aqifazizan.com

 

 

 

 

PERINGATAN: Kesemua 6 bonus eksklusif ini adalah PERCUMA untuk pembeli Pakej Lubuk Design yang TERAWAL sahaja.

 

S

Bonus Design 1 - Video Tutorial illustrator

( RM295 sahaja jika dibayar berasingan)

 

Kami faham masalah setiap pereka grafik, khususnya yang baru bertapak dalam industri ini. Ramai yang gagal menggunakan perisian Illustrator dengan baik untuk menghasilkan reka bentuk grafik yang memukau.

Sekiranya anda membeli Pakej Lubuk Design, kami tidak berikan 1 tutorial. Tetapi 27 video tutorial yang akan mengubah skil anda daripada ‘biasa-biasa’ menjadi LUAR BIASA.

 

 

 

 

S

Bonus Design 2 - Video Tutorial Photoshop

( RM295 sahaja jika dibayar berasingan)

 

 

Pereka grafik yang mahir Illustrator tetapi tidak mahir dalam Photoshop tidak akan memperoleh rasa hormat daripada pelanggan. Justeru itu, kami bertindak untuk membantu anda memberikan 45 video tutorial.

45 video tutorial ini sudah cukup membuatkan skil Photoshop anda memukau para pelanggan.

 

 

 

S

Bonus Design 3 - 65 000 Font Premium

( RM400 sahaja jika dibayar berasingan)

 

Harga untuk mendapatkan font premium bagi meningkatkan lagi kualiti grafik kita adalah sekitar RM10 hingga RM500 untuk satu jenis font.

Sekiranya anda membeli pakej ini sekarang, anda akan memperoleh 65,000 font premium. Ini bermakna anda sudah jimat RM650,000! (65,000 x RM10).

Anda boleh pilih. Mahu berjimat atau membazir.

 

 

 

 

S

Bonus Design 4 - 600 Koleksi Premium ‘Brush’ Photoshop

( RM300 sahaja jika dibayar berasingan)

 

Brush merupakan alat yang penting bagi menghasilkan corak yang unik tanpa perlu berpeluh dan menghadapi tekanan ketika sedang membuat reka bentuk grafik. Untuk bonus Pakej Lubuk Design, saya berikan 600 koleksi premium ‘Brush’ Photoshop secara PERCUMA.

 

 

 

S

Bonus Design 5 - Kemaskini Pakej Lubuk Design (Sentiasa Segar Bugar)

( RM300 sahaja jika dibayar berasingan)

 

Saya tidak mahu dikenali sebagai penjual sahaja. Saya mahu jadi pembekal dan individu yang membantu anda untuk menjadi pereka grafik yang sentiasa mempunyai idea berbisa.

Sebaik sahaja anda melakukan pembelian DVD ini, anda akan memperoleh akses untuk mendapatkan kemaskini percuma. Dengan kata lain, anda bayar sekali, dapat bahan berkali-kali.

 

 

 

S

Bonus Design 6 - Akses Komuniti VIP

(RM197 sahaja jika dibeli secara berasingan)

 

Jika anda sebarang masalah yang berkaitan dengan Pakej Lubuk Design ini, bantuan segera akan diberikan menerusi ruangan Komuniti VIP. Khas untuk pembeli terawal sahaja kerana saya mahu membantu anda yang komited untuk menjadi pereka grafik berbisa.

 

 

 

 

 

"Perghh! mengancam!! "

Izuan Bakar
Penulis / Copywriter
Facebook : NiagaSendiri.Com

 

"Pakej ini Amat Menjimatkan!! "

Ikhlas,
Rahman Basri
Pakar Email Marketing
www.InboxCash.my

 

 

 

Hayati ketiga-tiga sebab di bawah untuk mengetahui bagaimana impaknya apabila anda memiliki kesemua pakej LubukDesign.my ini.

 

Sebab #1 - Berhenti buang masa

Graphic designer yang bijak, kaya serta luar biasa adalah mereka yang pandai mengambil kesempatan. Mereka menggunakan sumber-sumber sedia ada yang berkualiti untuk menghasilkan servis design kepada para pelanggan.

(Ini adalah rahsia mereka. Jadi tiru sahaja apa yang mereka lakukan).

 

Sebab #2 - Buat lebih banyak duit

Semakin cepat anda siapkan design yang berkualiti dan memuaskan hati pelanggan, semakin tinggi peluang anda untuk buat lebih banyak duit.

Sekiranya anda inginkan pelanggan anda datang berkali-kali dan merayu-rayu untuk mendapatkan servis grafik anda selepas ini, maka pakej ini dapat merealisasikannya.

 

Sebab #3 - Berhenti berangan

Berhenti berangan untuk menjadi graphic designer yang luar biasa jika anda tidak mempunyai sistem dan bahan yang berkualiti.

Anda akan terus hadapi situasi tertekan dengan kebuntuan idea sekiranya meneruskan hari anda tanpa sebarang sumber grafik atau bahan rujukan yang berkualiti.

 

Saya Baru Sahaja Menceburi Bidang Ini, Sesuaikah Pakej Lubuk Design Ini Untuk Kerjaya Saya?  

 

Jawapannya. LANGSUNG TIDAK SESUAI.

Ya, langsung tidak sesuai jika anda adalah seorang yang boleh:

Menghabiskan masa berjam-jam untuk melakukan penyelidikan – Kemudian berakhir dengan kekecewaan kerana pelanggan tidak suka konsep grafik anda.
Menghasilkan grafik yang lawa secara konsisten – Dalam masa yang pantas (kurang 3 jam).
Bahan grafik yang terbukti berkualiti, memukau dan membahagiakan hati para pelanggan.

 

Jika anda mempunyai ketiga-tiga poin di atas, maka tahniah. Pakej Lubuk Design ini bukan untuk anda.

Namun jika anda seorang mempunyai impian untuk menjadi pereka grafik yang disegani, dihormati dan disayangi pelanggan (walaupun anda masih baru, teruna & dara dalam bidang ini), maka pakej ini adalah…

Produk yang wajib dimiliki.

“LUBUK DESIGN YOU ARE THE BEST IN THE BEST”

 

 

"Berbaloi sungguh aku membeli pakej DVD Lubuk Design ni..."

 

 

"Kerja Menjadi Mudah "

 

 

"Siap Dalam Masa 30 Minit "

 

 

 

 

"Banyak bahan mentah yang best2"

 

 

"Amat Memberi Banyak Faedah"

 

 

"pasti ini lah yang saya tunggu2 selama ini"

 

 

"Memang superb!!!"

 

 

"Dapat Hasilkan Design-design Menarik "

 

"Hasilkan tidak sampai setengah Jam "

 

"Mendapat Pujian Ramai "

 

"Hasil Pertama dalam design "

 

"Siap 25 Design Hanya dalam 24 Jam "

 

"Saya Budak Baru Belajar"

 

"Sepantas Kilat "

 

 

"Bahan-Bahan Yang Superb "

 

"Background Untuk cake "

 

"Tidak Susah Mencari bahan Design "

 

 

Saya tidak akan jual.

Ya, ia bukan untuk dijual kepada semua orang. Saya hanya buka tawaran ini untuk anda yang serius:

Menjadikan graphic designer sebagai satu kerjaya sampingan, atau
Membuatkan harga servis anda semakin lumayan dan pelanggan sanggup untuk membayarnya.

Jika dihimpunkan setiap pakej ini, dengan mudahnya saya boleh caj RM1379 + 1787(6 bonus) semuanya RM3166. Ini kerana anda dapat memperoleh akses ke ratusan sumber grafik yang memukau dan berkualiti.

Namun begitu, ini adalah tawaran untuk 97 orang pertama yang serius untuk mengubah hidup mereka sebagai pereka grafik yang lebih baik dari semalam:

RM 700

RM 400

RM 200

RM 120 sahaja - 97 Pembeli Sahaja Lagi

RM 160 sahaja - 97 Pembeli Sahaja Lagi

RM 200 sahaja - 100 52 Pembeli Sahaja

RM 220 sahaja - 97 Pembeli Seterusnya

RM 240 sahaja - 97 Pembeli Seterusnya

RM 300 sahaja - 97 Pembeli Seterusnya

 

Apabila anda membeli pakej ini, anda akan memperoleh akses:

  • Akses #1 - Sumber dan bahan design kad bisnes (RM197).
  • Akses #2 - Sumber dan bahan design kad kahwin (RM197).
  • Akses #3 - Sumber dan bahan design flyers (RM197).
  • Akses #4 - Sumber dan bahan design background (RM197).
  • Akses #5 - Sumber dan bahan design vector (RM197).
  • Akses #6 - Sumber dan bahan design minisite (RM197).
  • Akses #7 - Sumber dan bahan design stock photo (RM197).
  • Akses #8 - Kesemua format fail ini boleh diubahsuai mengikut keperluan anda sebagai grafik designer (Adobe Photoshop, Illustrator dan sebagainya).

 

PERINGATAN: Kesemua 6 bonus eksklusif ini adalah PERCUMA untuk pembeli Pakej Lubuk Design yang TERAWAL sahaja.

 

  • Akses Bonus #1 - Video Tutorial illustrator (RM295)
  • Akses Bonus #2 - Video Tutorial Photoshop(RM295)
  • Akses Bonus #3 - 65 000 Font (RM400)
  • Akses Bonus #4 - Brush photoshop (RM300)
  • Akses Bonus #5 - Update Percuma(RM300)
  • Akses Bonus #6 - Vip Support Group(RM197)

 

 

PAKEJ DVD AKAN TERUS DI HANTAR KEPADA ANDA

LIMITED STOK DVD

Terhad 52 Orang Untuk Harga RM200

 

Saya tidak memaksa anda untuk membeli pakej ini. Saya hanya mahu memberikan manfaat yang terbaik kepada graphic designer yang serius sahaja untuk menggembirakan pelanggan mereka.

Jika anda adalah orang itu, maka berhenti daripada teragak-agak untuk mendapatkan pakej ini kerana...

 

 

Sebab apa saya berani memberikan jaminan ini? Kerana saya percaya dengan kualiti pakej yang saya sediakan dalam LubukDesign.my.

Semudah itu. Jika anda tidak berpuas hati, saya akan berikan semula wang anda.

Situasi ini menang pada pihak anda sebagai pembeli.

Mulakan kerjaya anda sebagai graphic designer yang luar biasa hari ini menerusi pakej LubukDesign.my.

 

 


Khairul Zarizi a.k.a Yoji
Pembekal Lubuk Grafik Memukau
http://www.lubukgrafik.my

P/s : Pakej ini akan di naikan harga apabila telah mencapai target 52 orang .... .

P/s : Pakej DVD akan di hantarkan terus ke depan pintu rumah anda melalui POS LAJU Malaysia.